Image Map

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Hakusessa sisäinen flirttailija

Flirttailu. Siis apua. Pahin painajaiseni. Suuri henkinen este. On sitä joskus tullut harrastettua. Tosin miljoona vuotta sitten, baarissa, sopivassa nousuhumalassa. Sillon, kun olin -8 kg hoikempi ja kasvotkin heleämmät (Lopetin juuri röökinpolton. Pelastan sen, mitä vanhentuvissa kasvoissa on enää pelastettavissa).

Tänään oli taas aikaa pohtia elämän suuria kysymyksiä, tässä tapauksessa flirttailun ihmeellistä maailmaa. Siinä, kun matkasin spårassa, tuli vaan mieleen, että kuinka näppärä paikka se olisi pienelle silmäpelille. Elokuvissa  sen menee niin näppärästi ja helponlaisesti. Katsekontakti => Hymy => Hiuksien heilautus, kevyt naurahdus ja katse poispäin => uusi katsekontakti = pään vieno kallistus ja sielun paljastava katse. BANG. Hetkellinen rakastuminen ja aika jäädä pois.


james deen reaction gif


celebrities sexy girls gif


Joillekin flirttailu tulee ihan luonnostaan. Yksi mun kaveri on tässä taitava. Se aidosti, ihan vahingossa jakee flirttiä ympäriinsä huomaamattaan. Sillä on semmonen aivan ihanan luonnollinen ja vastustamaton hymy. Mitä ikinä se tekeekään, niin se onnistuu saamaan sen näyttämään supersensuellilta ja sirolta. 

Toisin kuin mä.

Notta se on sillä lailla, että minähän en hymyile perkele.

 Istuin tänäänkin mun rumat kuulokkeet korvilla nenä kiinni kirjassa. Todellakaan en olisi huomannut vaikka itse Englannin prinssi olisi vieressäni istunut. 

Silti ne sanoo, että flirttailu piristää elämää. Joka kevät ilmestyy iänikuiset flirttiohjeet "Näin flirttailet oikein", "Pieniflirtti voi pelastaa elämäsi", "Flirtin avulla Pirjo tapasi sen oikean". Mutta vielä pahempia ovat nämä hirveitä suorituspaineita luovat artikkelit "Vältä näitä virheitä flirttailussa", "Mitä ikinä teetkin, älä vain flirttaa näin" sekä "5 pahinta flirttimokaa". Koita siinä sitten rennosti flirttailla.

Onneksi mä olen tajunnut flirttailun vaarallisuuden jo aikoja sitten ja listannut päteviä syitä miksi en voi sitä harjoittaa.

Ensinnäkin,

A) sitä myötähäpeän määrää, jos mun flirttiä ei vaan tajuta ja jään älykääpiösti siristelemään silmiäni 

f.r.i.e.n.d.s. flirting gif



B) näytänkin innostuneelta hilleriltä, kun kuvittelen huokuvani vastustamattomuutta

zooey deschanel hilarious gif



C) Mies repeää nauramaan, sinä hetkenä, kun luon "flirttailevan katseen"

robert downey jr laughing gif



D) Vielä pahempaa mies KÄÄNTÄÄ KATSEEN vaivaantuneena ja toivoo, että tuo hullu nainen lopettaa tuijottamisen.

Castiel Head Turn animated GIF



E) Suomessa on vielä liian heikko flirttikulttuuri, odotan, että markkinat kehittyvät paremmiksi.

Annoyed Eye Roll animated GIF



F) Iltasanomissa juuri sanottiin, että Suomessa flirtti yhdistetään helposti pääsylipuksi sänkyyn. Ja mähän en halua kiusallisia väärinymmärryksiä.


Absolutely Affirmative animated GIF



G) Sitäpaitsi kun enhän mä osaa edes vinkata silmää.

Drinking Funny animated GIF

Ehkä mun olisi pitänyt elää 1920-luvulla. Silloin vietettiin flirttailemattomuus viikkoa Yhdysvalloissa Anti-Flirt-Clubin toimesta. Oisin saletisti kuulunut ton clubin vanhurskaisiin  kiihkojäseniin ;)  

Flirttailemattomin terveisin,


PS. Jos nyt kuitenkin sattuu tulemaan mieleen hyviä flirttivinkkejä aloittelijalle, niin voi pistää kommenttiboxiin ehdotukisia. Kenteis muhun iskee tilapäinen mielenhäiriö ja heittäydyn kokeilemaan uusia asioita elämässäni ;)

Animals Ball animated GIF



4 kommenttia:

  1. Heh! :D luen täällä sun juttujasi ääneen nauraen! Keep up with the good work! :D Itse painin samojen ajatusten kanssa ja blogisi oli mukava piristys tähän kohtaan :) Vertaistuen parasta antia hyvällä huumorilla, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Kiitos itsellesi, kommenttisi sai mut virneeseen kesken luennon. Ihanaa, että joku ensinnäkin lukee mun höpinöitä ja vieläpä pitää niitä hauskoina. Harvinaista herkkua nääs ;) Hauskaa pääsiäistä, jatketaan vertaistukeilua!

      Poista
  2. Ei vitsit sain hyvät naurut kun lueskelin juttujasi:D Ja tosiaankin mulla on ihan samat ongelmat flirttailun suhteen. Pitänee jäädä lukijaksesi. Mukavaa pääsiäistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha mahtavaa kiitos ja teretulemast!:D hyvää pääsiäistä sinnekin!

      Poista